Lentopotkumies aloittaa Elmon podcast-ajan

Drew Brees. (© All Over Press)

Elmo-lehden audiojournalistisen kulttuurin on käynnistänyt NFL-teemainen podcast Lentopotkumies, jota tekevät Elmon Topias Kauhala ja Mikael de Anna.

Lentopotkumies sukeltaa American sydämeen jenkkifutiksen kautta, ja käyttää tätä Amerikan lajia karttana ja peilinä ymmärtämään niin USA:n urheilua kuin koko sen valtavan maan kulttuuria.

”Ideamme on katsoa itse pelin taakse. Sukellamme eri kaupunkien ja alueiden dynamiikkaan, ja eri seurojen ja pelaajien tarinoihin, ja etsimme sieltä mielenkiintoisia näkökulmia niin NFL:ään kuin USA:han liittyen”, Topias Kauhala kertoo.

”Suurten dollarien franchise-maailman takaa löytyy erilaisia ihmisiä ja yhteisöjä, ja jännittäviä edesottamuksia ja ajattelumaailmoja. Aiomme esimerkiksi yhdessä jaksossa keskustella jopa uskonnon asemasta ja tärkeydestä NFL:ssä ja siten koko USA:n urheilussa”, Mikael de Anna sanoo.

Podcastia on ilmestynyt jo kolmen jakson verran. Baltimoren kautta käsiteltiin NFL:n ristiriitaisuutta, ja Detroit-jaksossa avattiin urheiluseurojen kirousten anatomiaa ja sitä millainen kaupunki Motor City kaikkien konkurssiotsikoiden takana on.

Uusimmassa jaksossa keskustellaan Katrina-hirmumyrskyn jälkeisestä New Orleansista ja yhteisöjohtamisesta New Orleans Saintsin pelinrakentaja Drew Breesin kautta.

Jaksot ovat kuunneltavissa Soundcloudista

Twitter: @lentopotkumies

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Lentopotkumies aloittaa Elmon podcast-ajan"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*