Asiantuntija ihmettelee Englannin valmentajatilannetta – “Kiinnostus kissojen nimistä ja koirien tavoista vie uskottavuuden”

Phil Neville luotsaa MM-kisoissa kivikovaa Englantia. @All Over Press

Elmon jalkapalloasiantuntija Kari Raita luo Topias Kauhalan luotsaamassa uusimmassa Pausassa läpiluotauksen naisten jalkapallon MM-kisojen voimasuhteisiin ja naisjalkapallon nykytilaan ja tulevaisuuden suuntaan. Raidan mukaan kehitys on ollut valtavaa monessa asiassa, mutta kaikki eivät siinä kehityksessä tahdo pysyä mukana. Yhdeksi esimerkiksi Raita nostaa Englannin maajoukkueen päävalmentajan Phil Nevillen. Raita sanoo olleensa yllättynyt entisen Englannin maajoukkuepuolustajan valinnasta Englannin päävalmentajaksi, sillä häntä ei juuri naisotteluiden katsomoissa oltu ennen valintaansa nähty.

“Muutenkin hän lausuntonsa tuntuvat ihmeellisiltä. Jos hän on kiinnostunut pelaajien kissojen nimistä, koirien tavoista sun muista, se vaikuttaa päälleliimatulta. Jos pelaaja aistii, ettei valmentaja ole autenttinen, oma itsensä, se ei herätä pelaajissa luottamusta. Englannilla on MM-kisoissa kyllä kova materiaali ja sen yksi USA:n haastajista, mutta olin todella yllättänyt Nevillen valinnasta joukkueen päävalmentajaksi”, Valenciassa asuva Raita sanoo.

Kuuntele uusin Pausa tästä!

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Asiantuntija ihmettelee Englannin valmentajatilannetta – “Kiinnostus kissojen nimistä ja koirien tavoista vie uskottavuuden”"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*