ELMOlle digilehti ennätysajassa – “Oli pakko reagoida”

Viime viikolla ensimmäisen kerran ilmestynyt ELMO on saatavilla jatkossa myös digiversiona. Päätoimittaja Jukka Röngän mukaan digilehti oli alunperin tarkoitus lanseerata vasta loppuvuoden aikana, mutta aikataulua oli pakko nopeuttaa heti ensimmäisen numeron ilmestymisen jälkeen.

“Meidän oli pakko reagoida – kahdesta syystä: Ensimmäinen oli se, että ELMOn jakelussa on ollut kahden ensimmäisen numeron kohdalla ongelmia ja kaikki lukijat eivät ole saaneet lehteään torstaina. Posti tekee varmasti kaikkensa ongelmien ratkaisemiseksi, mutta me emme voineet katsoa vain sivusta lukijoidemme tuskaa ja sanoa heille, että sorry. Oli pakko toimia ja nopeasti – ja siksi julkaisimme digilehden muutamassa päivässä. Jouduimme hyppäämään jopa testivaiheen yli, joten jos palvelussa on vielä ongelmia, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme”, Rönkä sanoo.

“Toinen syy on se, että ensimmäisen numero vietiin kirjaimellisesti käsistä ja vaikka otimme reilusti ylipainosta, se loppui kesken. Toiselle numerolle on käymässä samoin. Tämäkin puolsi digilehden tuomista markkinoille ennätyksellisen nopealla aikataululla.”

ELMOn digilehti on ilmainen kaikille ELMOn tilaajille. Tilaajat pääsevät kirjautumaan palveluun tilausnumerolla, joka löyyty mm. lehden takakannen osoitelapusta. Lehden voi ostaa myös irtonumerona samasta osoitteesta.

Klikkaa tästä lukemaan ELMOn digilehteä!

 

1 kommentti kohteessa ”ELMOlle digilehti ennätysajassa – “Oli pakko reagoida””

  1. Koska en Ole saanut kumpaakaan numeroa, minulla ei Ole lehden takakannesta löytyvää numeroa. Mitä tekisin? Kiitos tilaajia kynnioittavasta asenteesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*