Tässä on loistokauden pelanneen Teemu Pukin salaisuus – “Hurja maalintekijähyökkääjä”

@

Uusin Pausa pureutuu Jussi Leppälahden ja Topias Kauhalan voimin Teemu Pukin menestyksen ytimeen. Pukki pelasi loistokauden Norwichissa. Suomalainen teki kauden aikana huikeat 29 liigamaalia ja antoi sen päälle yhdeksän maaliin johtanut syöttöä. Pukki valittiin Vuoden pelaajaksi Championshipissä ja Norwich nousi ensi kaudeksi Valioliigaan.

Leppälahden mukaan Pukki on erinomainen maalintekijä, mutta sen lisäksi hän on enemmän kuin pelkkä maalitykki.

“Kaikki data, tilastot ja toiminta kertovat, että Pukki on hurja maalintekijähyökkääjä. Hän on erinomainen maalintekijä, mutta sen lisäksi hän osallistuu niin Norwichissa kuin maajoukkueeseen kaikkiin pelinvaiheisiin ja pelaa pelaamisen syklien kautta. Hän on myös nopeajalkainen ja osallistuu hyvä myös prässäämiseen. On eri asia, kun Pukki prässää kuin jos esimerkiksi Edin Dzeko prässää”, Leppälahti sanoo.

Suomi kohtaa tänään lauantaina Tampereella EM-karsinnassa Bosnia Herzegovinan. Jussi Leppälahden mukaan Bosnian suurin uhka Huuhkajille on tuo aiemmin mainittu Edin Dzeko.

Kuuntele uusi Pausa tästä!

Ja tilaa Elmo tästä edulliseen tarjoushintaan!

 

Ole ensimmäinen kommentoija artikkeliin "Tässä on loistokauden pelanneen Teemu Pukin salaisuus – “Hurja maalintekijähyökkääjä”"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*